Adventkirken Skotselv er en menighet tilsluttet Syvendedags Adventistsamfunnet.
Adventkirken Skotselv ble opprettet i 1995, og leier lokaler på Hjertegodbygget.
Adventkirken Skotselv har mye aktivitet, og alle er hjertelig velkomne til å delta!

Vi er et fellesskap som ønsker å ære Gud og være til glede for mennesker. Vårt overordnede formål som meniget er å forkynne de tre englers budskap fra Åpenbaringsboken 14:6-12; et varselsbudskap for den tiden vi lever i.

Som en øm og medfølende Far, kaller Gud oss til å våkne opp fra vår motløshet og falsk følelse av trygghet for å se at vi faktisk lever i dommens time og at syndens beger snart vil være fullt og at jordens prøvetid snart vil være over.

Vi inviterer deg til å bli bedre kjent med oss og lære mer om hvor fantastisk Gud er. Det er han som inspirerer oss til å være noe for våre omgivelser. Vi håper du vil føle deg både velkommen og hjemme sammen med oss.

Vi møtes til:
Bønnemøter fredager, i kirken, fra kl. 18.00 -19.00

På Sabbaten:
09.45 Bibelstudie. Klasser for voksne, barn og ungdom. En engelsk klasse for voksne.
11.15 Gudstjeneste.
Bønnemøte, for de som ønsker det, umiddelbart etter Gudstjenesten.

Se aktivitetene våre…

Her finner du oss: