Adventkirken Skotselv er en menighet tilsluttet Syvendedags Adventistsamfunnet.
Adventkirken Skotselv ble opprettet i 1995, og leier lokaler på Hjertegodbygget.
Adventkirken Skotselv har mye aktivitet, og alle er hjertelig velkomne til å delta!

Vi er et fellesskap som ønsker å ære Gud og være til glede for mennesker. Vårt overordnede formål som meniget er å forkynne de tre englers budskap fra Åpenbaringsboken 14:6-12; et varselsbudskap for den tiden vi lever i.

Som en øm og medfølende Far, kaller Gud oss til å våkne opp fra vår motløshet og falsk følelse av trygghet for å se at vi faktisk lever i dommens time og at syndens beger snart vil være fullt og at jordens prøvetid snart vil være over.

Vi inviterer deg til å bli bedre kjent med oss og lære mer om hvor fantastisk Gud er. Det er han som inspirerer oss til å være noe for våre omgivelser. Vi håper du vil føle deg både velkommen og hjemme sammen med oss.

Vi møtes til:
Bønnemøter fredager, i kirken, fra kl. 18.30 -19.30

På Sabbaten:
09.30 Bønnemøte i kirken
Bibelstudie. Klasser for voksne, barn og ungdom. En engelsk klasse for voksne.
11.15 Gudstjeneste.
Bønnemøte, for de som ønsker det, umiddelbart etter Gudstjenesten.

Se aktivitetene våre…

Her finner du oss: